اهر به عنوان سومین قطب تولید سیب سردرختی بیش از ۱۴۰ هزار تن تولید سالانه سیب را در استان آذربایجان شرقی دارد. امسال در شهرستان اهر به دلیل وقوع برخی حوادث طبیعی و خشکسالی علاوه بر خسارت ۱۰۰ درصدی به محصولات باغی این شهرستان بیش از ۸۰ درصد محصولات سیب سردرختی آسیب جدی دیدند و […]

اهر به عنوان سومین قطب تولید سیب سردرختی بیش از ۱۴۰ هزار تن تولید سالانه سیب را در استان آذربایجان شرقی دارد. امسال در شهرستان اهر به دلیل وقوع برخی حوادث طبیعی و خشکسالی علاوه بر خسارت ۱۰۰ درصدی به محصولات باغی این شهرستان بیش از ۸۰ درصد محصولات سیب سردرختی آسیب جدی دیدند و به صورت زیر درختی با درجه ۴،۳ و۵ در کنار جاده‌ها و به کام دلالان که بیشترین سود را از فروش این محصول می‌برند معامله می‌شوند. سیب بومی قره قرمز با طعم، رنگ و خواص ویژه از میوه‌های انحصاری شهرستان اهر است که در کنار سایر گونه‌های سیب سردرختی جزو تولیدات اصلی باغی این شهرستان بوده که سال‌هاست به دلیل خشکسالی و حوادث غیرمترقبه، نبود کارخانجات و صنایع پایین دستی، عدم حمایت جدی مسئولان در ایجاد بازار فروش و تجارت و… بیشترین آسیب را تولیدکنندگان این محصول متحمل می‌شوند و بیشترین سود نیز از آن دلالان است.